Per Karlsson

Född: 21 maj 1967
Tränar: Diskus och Kula

Telefon hem: 0470-69 410
Telefon mob: 070 - 46 40 100
Adress: Katrinelundsvägen 9 352 50 Växjö

Info:Bor i Öjaby med sambo Anna-arin våra två flickor Isa och Filippa, 15 och 10 år gamla. Född i Växjö, började med bandy och fotboll sedan var det friidrott med lite inslag av tävling i tyngdlyftning. Tidigare och nuvarande tränaruppdrag inkluderar Friidrottsgymnasiet i Växjö och Karlstad. Under de senaste åren har det varit mycket samarbete med Atleticum där jag hjälpt till med Vetlanda BK bandy, Växjö Lakers Hockey, FCK Handboll i Köpenhamn och kast för mångkamp i huvudsak.

Meriter: 20 Sm Finaler på 21 starter i slägga, 4 segrar på 14 starter i Finnkampen i slägga, deltagare vid EM 94, VM 95 och EM 98.

Idrott: Personliga rekord
Slägga 75,28m,
Kula 16,51m
Diskus 52,70m
Spjut 62,58m

Beskriv det perfekta träningspasset: -Varje pass har ett syfte och när det som man tänkt sig och vill ska hända sker, då är man rätt på. Perfekt helt enkelt.

Har du någon förebild inom idrotten?

När är friidrott som bäst? När det trillar in bra resultat oavsett om det är tävling eller någon övning på träning, det är ett kvitto på ett bra jobb.

Vilket är ditt favorit tv-program? För tillfället så är det Goldmining in Alaska, på discovery eller om det är National Geographic, kul program om några sköna typer som satsat allt de äger och har för att leta guld i Alaska.

Vad har du för favoritmaträtt? Efterätt! Det finns mycket som man vill sätta tänderna i, har ätit lite mer grönt senare år och det finns lite gott där med.

Oanad talang: dåligt med talang,